Informatie

Informatie Over ons

Bestehits.nl radio is opgericht met als doel het bieden van een geweldige muzikale ervaring voor mensen die op zoek zijn naar de beste hits van vroeger en nu.

Het idee voor het radiostation is ontstaan vanuit de passie voor muziek van de oprichter en de behoefte aan een radiozender die zich richt op de klassiekers van de afgelopen decennia.

Het radiostation is gestart als een klein project dat voornamelijk gericht was op een lokale doelgroep.

Maar al snel werd duidelijk dat er een grotere vraag was naar dit soort muziek en begon Bestehits.nl uit te groeien tot een volwaardig radiostation met een groter bereik.

Vandaag de dag is Bestehits.nl een radiostation met een brede en diverse luisteraarsgroep.

We zijn er trots op dat we in staat zijn om mensen van over de hele wereld te verbinden met onze unieke muzikale mix en zo een bijdrage te leveren aan het verbeteren van hun muzikale ervaring.

Onze missie is om de beste hits van vroeger en nu te blijven spelen en om ons aanbod voortdurend te vernieuwen om aan de behoeften van onze luisteraars te voldoen.

We streven er altijd naar om te blijven groeien en te evalueren, terwijl we onze luisteraars een geweldige muzikale ervaring bieden.

Net even anders

Er zijn verschillende aspecten die Bestehits.nl radio bijzonder maken:

  1. Brede muzikale mix: Bestehits.nl radio speelt de beste hits van de jaren 80, 90, 00’s en nu. Onze muziek is zorgvuldig samengesteld om een ​​brede mix van genres en artiesten te bieden, zodat er voor elk wat wils is Nederlandstalig, een vleugje Engels, Duits.

  2. Gevarieerde programma’s: Naast onze brede muzikale mix, bieden we ook gevarieerde programma’s, zoals de Top 30 Nederlandstalige hitlijst, speciale uitzendingen voor feestdagen en evenementen, en interviews met muzikanten en andere interessante gasten.

  3. Interactie met luisteraars: We vinden het belangrijk om in contact te blijven met onze luisteraars en geven hen regelmatig de kans om verzoeknummers aan te vragen, deel te nemen aan wedstrijden en feedback te geven. Dit helpt ons om ons aanbod af te stemmen op de behoeften van onze luisteraars en hen de beste muzikale ervaring te bieden.

  4. Kwalitatieve geluid: Bij Bestehits.nl radio besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van ons geluid. We gebruiken de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat onze muziek helder en van hoge kwaliteit klinkt, zodat onze luisteraars optimaal kunnen genieten van de muziek.

  5. Passie voor muziek: Bij Bestehits.nl radio hebben we een grote passie voor muziek en willen we onze liefde voor muziek delen met onze luisteraars. We willen hen laten genieten van de beste hits van vroeger en nu en hen helpen herinneringen op te halen aan de nummers die ze zijn gaan waarderen gedurende de jaren.

Samen maakt dit Bestehits.nl radio een bijzondere radiozender die zich onderscheidt van andere radiostations en luisteraars een unieke muzikale ervaring biedt.

Muziek rechten

Bestehits.nl hecht veel waarde aan het naleven van de muziekrechten van artiesten en muziekproducenten.

Als radiostation zijn we verplicht om de rechten van de muziek die we uitzenden te respecteren en daarom werken we samen met verschillende organisaties om deze rechten te verkrijgen en te betalen.

We zijn trots op het feit dat we kunnen samenwerken met organisaties zoals Buma/Stemra en Sena, die de belangen van muzikanten en rechthebbenden beschermen.

We betalen daarom licentierechten aan deze organisaties om de muziek die we uitzenden te kunnen gebruiken en ervoor te zorgen dat artiesten een eerlijke vergoeding ontvangen voor hun werk.

Het is belangrijk om te beseffen dat het zonder toestemming gebruiken van muziek zonder de juiste licenties strafbaar is en kan leiden tot hoge boetes en juridische gevolgen.

Bij Bestehits.nl nemen we onze verantwoordelijkheid als radiostation serieus en zorgen we ervoor dat we altijd de juiste muziekrechten hebben voor de nummers die we uitzenden.

Als je vragen hebt over onze muziekrechten of meer informatie wilt over hoe wij onze licenties verkrijgen en betalen, neem dan gerust contact met ons op.

We staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden.

BUMA STEMRA & SENA SW22N.0002249

Stichting BesteHitsNL

De radiopiraat maakt al jaren, ook de kleinere Artiesten groot

Al zijn we helemaal over naar digitale radio, ook in ons hart en nieren zit er nog een piraat!

Bij ons staat de muziek altijd centraal en daarom besteden we niet alleen aandacht aan bekende artiesten, maar ook aan de net opkomende artiesten.

We geloven namelijk dat er veel verborgen talenten zijn die de kans verdienen om ontdekt te worden en hun muziek te delen met de wereld.

We willen een platform bieden voor artiesten van alle niveaus om hun muziek te promoten en te delen met ons publiek.

We geloven in de kracht van muziek en de impact die het kan hebben op mensenlevens.

Door artiesten een podium te bieden en hen te ondersteunen bij hun carrière, kunnen we samen de muziekwereld verrijken.

Ons doel is om de diversiteit in de muziekindustrie te bevorderen en talenten te ontdekken en te promoten die anders misschien onopgemerkt zouden blijven.

We willen een plek zijn waar artiesten zich welkom voelen en waar ze kunnen groeien en bloeien.

Daarom geven we bij ons zowel bekende als net opkomende artiesten de aandacht die ze verdienen.

We hopen hiermee bij te dragen aan de ontwikkeling en groei van de muziekindustrie en een bredere luisterervaring te bieden voor ons publiek.

Doelstelling en activiteiten

DOELSTELLING

Stichting BesteHits is al sinds 2008 actief via de website BesteHits.nl.

Gedurende de jaren hebben we significante vooruitgang geboekt en zijn we stap voor stap gegroeid.

Onze voortdurende inzet heeft geresulteerd in een groeiend bereik en een groter publiek.

Onze volgende stap is om ons publiek verder uit te breiden door middel van DAB+ (Digital Audio Broadcasting).

We streven ernaar om via dit moderne uitzendplatform een nog breder publiek te bereiken en de piratencultuur en Nederlandstalige, streekgebonden, piraten- en volksmuziek verder te verspreiden.

Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en media-uitingen willen we deze muzikale genres naar een nieuw niveau tillen en meer mensen in Nederland en daarbuiten ermee laten kennismaken.

Door de combinatie van onze online aanwezigheid, de evolutie van onze activiteiten door de jaren heen en ons streven naar een groter bereik via DAB+, zijn we vastbesloten om het behoud en de waardering van deze muzikale tradities te waarborgen.

We blijven ons inzetten om de piratencultuur te laten floreren en Nederlandstalige, streekgebonden, piraten- en volksmuziek toegankelijk te maken voor een zo breed mogelijk publiek.

Activiteiten

Vanuit onze stichting worden diverse activiteiten georganiseerd, waarbij het belangrijk is om te benadrukken dat deze zonder winstoogmerk plaatsvinden.

Onze focus ligt volledig op het bevorderen en verspreiden van Nederlandstalige, streekgebonden, piraten- en volksmuziek, en het behoud van de piratencultuur.

Deze activiteiten omvatten onder andere festivals, muzikale evenementen en live interviews, muzikale spellen d.m.v live-telefoon, spel activiteiten buiten.

We streven ernaar om een platform te bieden waar artiesten, muzikanten en liefhebbers van deze muziekgenres samenkomen, hun talenten kunnen tonen en kunnen genieten van de rijke culturele ervaring die deze muziek met zich meebrengt.

Daarnaast zetten we ons actief in voor het promoten van opkomend talent en het ondersteunen van gevestigde artiesten binnen deze genres. We streven naar samenwerking met andere culturele instellingen, media-organisaties en partners om de zichtbaarheid en waardering voor Nederlandstalige, streekgebonden, piraten- en volksmuziek te vergroten.

Door onze activiteiten zonder winstoogmerk te organiseren, kunnen we ons volledig richten op de bevordering en het behoud van deze waardevolle muzikale tradities. We geloven dat deze muziek een belangrijk onderdeel is van ons cultureel erfgoed en het verdient om gekoesterd en gevierd te worden, ongeacht commerciële belangen.

Begin 2008

Groot geworden….. door klein te blijven.

Dag in, dag uit altijd ben ik er met veel plezier mee bezig.

Veel vrije tijd die ik en mede Dj’s erin steken.

Diverse Dj’s steken er ook hun energie in en dat brengt toekomst !

We zullen blijven streven naar beter & meer.

Kevin Hettema

Stichting BesteHits.nl

Kevin Hettema
Informatie BesteHits team 2023
0%